TÜRKİYE AMERİKAN GÜREŞİ FORUM SİTESİ
Daha fazla güreş eğlencesi için lütfen üye olun veya giriş yapın.
Daha fazla güreş eğlencesi için lütfen üye olun veya giriş yapın.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WWE İNCELEMELERİ, HAFTALIK PROGRAMLAR, PPV İNCELEMELERİ VE WWE HAKKINDA HERŞEY

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

TNA Final Resolution sonuçları

5 posters
YazarMesaj
Heart Break Legend
Admin
Admin
Heart Break Legend

Rep Puanı : 4

TNA Final Resolution sonuçları Empty
MesajKonu: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 10:58 pm

Arkadaşlar normalde PPV bir hafta önceydi ama şimdi izleyebildim ve sonuçları yorumlarımla birlikte aktarıyorum:

Öncelikle,4 dakikalık bir teknik sorun yaşandı,ses vardı görüntü yoktu.TNA ekibini ve daha da önemlisi Panda Energy'yi kutlamak istiyorum(!).

#1 Contender's Match
Beer Money vs. Ink Inc.

Bu maçı sevdim,teknik bir maçtı.Tahmin ettiğim ve istediğim gibi Beer Money kazandı.

Falls Count Anywhere Match
Tara vs. Mickie James

Tabiiki de Tara kazandı.Mickie'yi büyük ihtimal Genesis'te Knockouts Title için contender yapacaklar ve bu yüzden önceden bir yenilgi gerekiyor.

Bundan sonra yine arkada Christy Hemme röportajı vardı,Robbie E ve Cookie ile.Cookie saçma sapan bir konuşma ve saçma bir konuşma tonuyla promoyu batırdı,Robbie E'nin dünyaya gelmesi hata zaten başlatmayın şimdi.

TNA X-Division Championship Match
Cookie suspended above the ring in shark cage
Robbie E (c) vs. Jay Lethal

Maç idare ederdi,Shark Boy'un iki kez gelmesi güzeldi.Bu maçı Robbie E kazandı ama nihayet bu hafta kaybetti,NİHAYET! Aferin Russo öğreniyorsun.

1st Blood Match
Rob Van Dam vs. Rhino

Beklenildiği gibi RVD kazandı.Zaten dönüşünden beri tekrar heyecan toplaması gerekiyordu,Rhino'nunda TNA'deki geleceği belli değil.Doğru bir seçim.

TNA Television Championship Match
AJ Styles (c) vs. Douglas Williams

Açıkçası AJ'i severim ama kaybetmesi iyi oldu.Zaten TNA World Title,EV 2.0 falan derken adam monster push aldı.Douglas Williams'ı sevmesem de TV kemerinin prestijini koruyacağına inanıyorum.

TNA Tag Team Championship
Full Metal Match
The Motor City Machine Guns (c) vs. Generation Me

TNA yine taklitçiliğini göstererek,Alex Shelly ve Chris Sabin'i Bourne tarzı pantolonlarla ringe soktu.Neyse,MCMG kazandı.Her ne kadar bu süregelen MCMG vs Generation Me düşmanlığını sevsem de,Generation Me MCMG'nin eline su dökemez.

Casket Match
Abyss vs. "The Pope" D'Angelo Dinero

Pope da Kane'liğe başladı,ne güzel.Neyse,maçı Abyss kazandı ama Pope yine kazıklandı,bilmiyorum artık Dixie'nin antipatisi mi var adama.

Submission Match
Jeff Jarrett vs. Samoa Joe

Jarrett kazandı ama Joe pes etmedi,hakem maçı durdurdu ve submission'ın şiddetinden Jarrett'ı galip ilan etti.Jarrett,Universal Studios'a yalakalığa devam mı?

TNA Championship
Special Referee: Mr. Anderson
Jeff Hardy (c) vs. Matt Morgan

'Bitch'off(Bischoff)'un bu maçtaki hareketlerini sevdim.Anderson'ın hakemliği de hoşuma gitti ama artık kemer için hazır olduğunu düşünüyorum.

Tamam,YETER ARTIK.Jeff'ten neredeyse Cena'dan fazla nefret etmeye üzereyim.Ne züppe herif ya,sen hem heel ol,hem şovların çeyreğini kaçır,hem Hogan'a yağcılık yap,hem uyuşturucudan bu hafta mahkemey git,HEMDE SEYİRCİDEN DESTEK BEKLE.Daha fazla konuşmayacağım Jeff kazandı ve eğer Jeff bir an önce kemeri kaybetmesse 2011'i sonu TNA'in de sonu olur,benden söylemesi.

Yani,pek beğenmedim ama TNA yine güreş kalitesi olarak beni hayal kırıklığına uğratmadı.Genesis'de Angle'ın geri döneceği söyleniyor,umarım döner.

Şimdilik benden bu kadar,iyi okumalar! Jarrett,sana da iyi uyumalar(!)
xUndertakerx
Admin
Admin
xUndertakerx

Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 11:00 pm

Kanka, konuyu bozuyorum ama kızarsan direk mesajımı sil.

Forumda, o kadar TNA fanatiği var bu PPV'den 5 gün geçmiş daha yeni konusu açılıyor. Yani, TNA, tutkusunu burdan anlıyorum. Very Happy Very Happy

Kanka, kızdıysan direk sil mesajımı.
https://wrestlemania.catsboard.com
Heart Break Legend
Admin
Admin
Heart Break Legend

MesajKonu: Geri: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 11:10 pm

Yok kanka,ben öyle şeyler yapmam,kızmadım da zaten.

Kanka bakma öyle göründüğüme,ben büyük bir TNA hayranı değilim,en azından bazıları gibi aptal TNA hayranı değilim,TNA'in WWE'yi satın alacağını düşünen insanlar yani.

Kanka o kadar posterini falan da koydum ama işte yavaş yavaş oluşacak.
Rated_[и]_Awesome

Rated_[и]_Awesome

Rep Puanı : 5

MesajKonu: Geri: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 11:18 pm

Ben İzledim Ama Üşeniyorum silent Şu AJ Styles'dan Kemerin Alınması Hiç Koşuma Gitmedi Monster PUSH Devam Etmeliydi, Genesis'de Angle Dönecekse Şöyle Bir Jeff'le Feuda Girseler Olayın İçine Mr.Anderson Gelse Tadından Yenmez.
Heart Break Legend
Admin
Admin
Heart Break Legend

MesajKonu: Geri: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 11:23 pm

Berk kanka saçmalama ya öyle olsaydı Douglas Williams,Robbie E gibi herifler açıkta kalırdı Very Happy
Rated_[и]_Awesome

Rated_[и]_Awesome

MesajKonu: Geri: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeCuma Ara. 10, 2010 11:52 pm

Very Happy Saçmalamıyorum Kanka Robbie E Mi Güreşiyorki Very Happy Adamda Güreş Yok AJ Yetenekli ! MONSTER PUSH'a Devam Etselerde Hatta TWHC Sonrada TTC Alsaydı Böyle!
Mr.Anderson
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Mr.Anderson

Rep Puanı : 13

MesajKonu: Geri: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeC.tesi Ara. 11, 2010 11:37 am

WWE deki Jeff'e Saygım sonsuzdu ki WWE titleyi en çok hakedendi.Ama TNA ya Bakıyorum Abi kemer Hakedecek Karakteri yok.O kemeri Sting'in Veya Andersonun alması dileğiyle.
Cena - Orton

Cena - Orton

MesajKonu: Geri: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeC.tesi Ara. 11, 2010 2:54 pm

Jeff TNA'ya gitmeseydi iyiydi..Şu 'They' (sanırım gruplarının adı buydu.) yüzünden kazanıyor..RVD'ye laf atıyor ...Bayağı bozdu...Bu yüzden de inşallah kemer elinden gider...

Bu arada saol Baybora Very Happy..
Heart Break Legend
Admin
Admin
Heart Break Legend

MesajKonu: Geri: TNA Final Resolution sonuçları   TNA Final Resolution sonuçları Icon_minitimeC.tesi Ara. 11, 2010 4:55 pm

Önemli değil Wink.Abyss takımdakiler daha saklı olduğu için 'they' diyordu,artık takımın adı Immortals.

TNA Final Resolution sonuçları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ROH Final Battle Sonuçları
» WWE TLC PPV (19.12.2010) Sonuçları
» TNA No Surrender Sonuçları
» 30 Ağustos 2010 RAW Sonuçları
» Survivor Series 2010 Sonuçları